Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 15:26
Snöslunga 6,5 hK
4 875 kr
Beskrivning
Snöslungor för alla former av miljöer och ytor. Våra snöslungor är kraftfulla maskiner för optimal snöröjning. TRGSTG är utrustade med elstart, variabel drift, kraftiga skovelhus och utkaströr med reglageval. En Snöröjare som ger ett rent nöje. TRGSTG är enkla att manövrera och försedda med reglerbar växellåda och då även backväxel. Drivhjulen består av dubbla larvmedar vilket ger maskinen ett jämnt och säkert grep. Passar utmärk för snöröjning av gator, garageinfarter, cykelvägar, gågator, gårdsplaner och tak. Maskinerna drivs av kvalitetsstarka motorer 4-taktsmotor från välkända Loncin. Utvecklad för nordiska förhållanden och med elstart från 230 volts eluttag samt även med beprövad dragstart. Maskinerna är utrustad med tandade snöskruvar, väldigt effektivt mot is och hårt packad snö. Utmatningsröret är vridbart 190 grader och kan kasta snön åt i stort sätt vilket håll som helst. Klarar av snöbredd på hela 70 cm samt snömängd upp till 55 cm. Maskinerna är CE-märkt samt certifierad enligt GS och TÜV vilket innebär hög kvalitet och säkerhet. https://www.ttshop.se/katalog/artikel/snoslunga-6-5hk-for-proffs-och-nordiska-forhallande/9694-296-11/ Se vårt övriga sortiment på ttshop.se Välkomna!
Om företaget
Trädgårdsteknik AB bedriver import, export och tillverkning av produkter för trädgårds- och jordbruksnäringen, samt bedriver även konsultativ verksamhet såsom projektering, besiktningar och värderingar inom nämnda områden. Huvudinriktningen är produkter för bevattningsteknik, värmesystem samt växthus.
Säljes av
Trädgårdsteknik AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.