Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 jan. 11:56
Robotklippare för stora ytor Honda Miimo 3000
24 990 kr
Beskrivning
Låt Miimo sköta gräsmattan. Upp till 4 000m² klippyta och som kan hanteras av en smarttelefonapp. Den kraftfulla drivningen och det goda greppet gör att Miimo klarar att klippa i sluttningar på upp till 25 grader, och den fastnar aldrig i hål eller på ojämn mark tack vare sensorerna med snabb respons. Med Honda HRM 3000 får du en hel värld av nya innovationer till trädgården. Tack vare appen kan du hantera robotklipparens inställningar på distans: klipphöjd, start/stopp och till och med ställa in en månadstimer så att Miimo slutar att klippa en bestämd dag. Den unika dockningsstationen kan installeras på valfritt ställe på gräsmattan, till och med under en buske, längs med en smal gräsremsa eller i ett trångt hörn. Miimo 3000 är helt vattentät och klarar alla väderförhållanden. Vi erbjuder er även snabb och smidig installation med kabelläggare. Pris enligt personlig offert. Välkomna in till oss ATV Center i Bosjökloster för mer information. Vi erbjuder er även komplett sortiment från Honda power. Vi reserverar oss för ev felskrivning
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
ATV Center
ATV Center i Bosjökloster Välkomna in till oss i Bosjökloster. Sveriges största Honda ATV återförsäljare med auktoriserad verkstad och lång erfarenhet av ATV med tillbehör. Vi erbjuder även trädgårdsprodukter med tillbehör, båtmotorer, släpar m.m. Aukt. Åf. För bl.a. Honda, Kranman, Warn, Brentex trailer, Kimple, Oskwig, Minn-kota m.m. Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Ecster. Wasa Kredit.
Mer information hittar du på http://www.atvcenter.nu