Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 mars 08:45

Polaris Sportsman X2 Nordic Pro

123 625 kr
(98 900 kr ex. moms)
Beskrivning
En ATV byggd och utrustad för Nordiska förhållanden med bla. hand och tumvärme, motorvärme, en rejäl vinsch och 14 tum däck på aluminiumfälg. Det är absolut marknadens mest kompletta maskin med lastflak bak som man kan lasta upp till 180 kg på eller fälla upp ett extra säte med ryggstöd till en extra passagerare. Den har EPS (progressiv servostyrning) AWD, 2WD och Turfläge för körning på känsliga underlag och för snävare svängradie i kombination med både motorbroms (EBS) och ADC (active Descent Control) är ingen terräng eller uppgift för svår för Sportsman 570 X2. Registreringsform: Traktor B, får köras på väg. Färg: White Lightning. Årsmodell: 2019. Km: 0. Pris: 123625:- inkl. moms. 98900:- exkl. moms. Vi byter även in ATV/UTV . AgroMaskiner i Billesholm Charlie 042-6002020.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Agro Maskiner AB
Du hittar oss i Billesholm, Gringelstad, Laholm, Svedala, Tomelilla och Årröd. För mer information se vår hemsida: www.agromaskiner.se
Mer information hittar du på http://www.agromaskiner.se

Fler annonser från Agro Maskiner AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer