Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 10:05

Palmblads konditori / 7012

Beskrivning
Palmblads konditori startade 1929 och har varit i nuvarande familjs ägo alltsedan 1977 och nu är detta kända café till salu. Konditoriet har varit en del av stadslivet i Trelleborg under lång tid och det är väldigt sällan vi har ett företag till salu med ett så pass starkt varumärke. Rörelsen bedrivs i fina lokaler och det känns att traditionen sitter i väggarna. Här har det bakats i nästan 100 år med mycket kärlek, kunskap och kvalité. Bageriet är mycket välutrustat med professionell och effektiv maskinutrustning Utbudet är allt från chokladkakor, småbrödskakor, bakelser, wienerbröd och vetebröd. Frukostbullar och matbröd ingår självfallet i sortimentet och tårtutbudet är mycket brett. Serveringen har upp till 30 platser inomhus. Under sommarhalvåret nyttjas en stor uteservering med 16 platser på den soliga sidan av Algatan. Varje dag har man fasta leveranser till olika kunder. Detta är ett ypperligt tillfälle för den som vill köpa företag som har en väletablerad konditoriverksamhet och vill fortsätta traditionen i samma anda. Förmedlingen avser samtliga aktier i bolaget (AB). Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa bolag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu. Bosse Stibeck Företagsmäklare Mobil 0735 14 86 22 bs@eucommerce.se F A K T A Objekt nr: 7012 Bransch: Konditori/bageri Namn: Palmblads konditori Adress: Algatan 44 Ort: 231 42 Trelleborg Oms: 4.700.000 sek Sittplatser inne: 30 Sittplatser ute: 16 Hyra: 18.000 sek (momsfritt) Pris: Kontakta mäklaren för info.
Säljes av
europa commerce företagsförmedlingen
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGENBesök vår butikssidawww.eucommerce.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN
På / www.eucommerce.se / finns mer information om oss och de tjänster vi kan erbjuda. Vi har mångårig samlad erfarenhet av förmedling av mindre och medelstora företag samt kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige såväl som i utlandet.
Mer information hittar du på http://www.eucommerce.se/

Fler annonser från EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer