Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 mars 00:00

ONJ ECO 17 - Flishugger / Wood chipper

10 249 kr
(8 199 kr ex. moms)
Beskrivning
Alla varor som annonseras på Blocket finns kvar, klicka på länken nedan för att se var de finns. Fabrikat: ONJ Modell: ECO 17 Anteckning: - Flishugger / Wood chipper Årsmodell: 2014 Timmar: 25 CE-märkt: Ja Transportmått (L x B x H) m: 2,2 x 1,1 x2 Vikt kg: 250 Visuellt granskad men inte testad helt i alla funktioner: Ja Visuellt betyg (1-5) 5=bäst: 4 Tekniskt betyg (1-5) 5=bäst: 4 Drivs av kraftuttag. Införandet kan ta 20 cm. En del av insättningstratten kan tas av så att längden minskas till endast 1,2 m.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Fymas Auctions ApS
Alla varor som annonseras finns kvar på www.fymasauctions.dk och på samtliga varor kan du se var de finns! Vi erbjuder online-auktioner varje dag på utrustning för entreprenörer och byggande. Priset som visas är startpriset, försäljningspriset är högre. Angående pris och moms: Ni kan bortse från den moms som anges i samband med priset i denna annons. Om ni har ett momsnummer, så betalar man inte moms på handel mellan Sverige och Danmark. Transport från Danmark till Sverige - Fråga om transportpris eller beställ transport här: https://www.fymasauctions.dk/sv/Page/Lagerhotel
Mer information hittar du på http://www.fymasauctions.dk/sv/

Fler annonser från Fymas Auctions ApS

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer