Gå direkt till innehållet
Inlagd: 31 mars 07:25

Framtidskoncept Obemannade glassbutiker

625 000 kr
725 000 kr
Beskrivning
FROZEN WALL har idag 2 st obemannade butiker. 1 st butik med bästa läge på köpcentrumet Entré (2 st helautomatiska glassmaskiner) i Malmö. 1 st butik med bästa läge på Rosengårds köpcentrum (1 st helautomatiska glassmaskiner) i Malmö. En tredje komplett butik är klar för placering på shoppingcenter eller andra intressanta platser som är lämpliga t ex på tågstationer, flygplatser, stormarknader, shoppingcenter, kaféer, livsmedelsbutiker med flera. Komplett utrustning medföljer i köpet som tex 1 st glassmaskin, skyltar, strösselbehållare, strut/kopphållare. FROZEN WALL är Sveriges första obemannade mjukglassbutik och grundarna introducerade varumärket i Malmö i slutet av år 2019. Glassmaskinerna är helautomatiska och kunden gör allting själv och betalningen görs via en liten terminal på automaten med kort. Det tar 30 sek att beställa glassen och få den i handen. Maskinen är självrengörande men behöver tillsyn och påfyllnad en gång om dagen ca 10-15 min/butik. Ägaren kan följa försäljningen via en app. Grundarna fick idén från resor i Asien, som har helautomatiska glassmaskiner, att bygga ett helt varumärke och koncept kring obemannade glassbutiker i Sverige. Med tiden väcktes ambitionen att bygga en landstäckande kedja. FLERA FÖRDELAR: Inga personalkostnader Låg hyreskostnad eftersom det behövs endast ett litet utrymme och kan placeras t ex i ett före detta bankomatutrymme, städutrymme. Hög vinstmarginal, ca 74 % Följ försäljningen via en app Varumärket Frozen Wall med logo är framtaget Webbsida, Instagram och Facebook Åretrunt försäljning Enkel skötsel Obemannade butiker ligger i tiden med utveckling av nytt köpbeteende. Stor potential för expandering i Sverige, Norden..eller övriga länder Nuvarande ägare kan eventuellt tänka sig att behålla ett mindre ägarskap i företaget och hjälpa till med framtidsutveckling av konceptet om den nya ägaren är intresserad av det. Försäljningsform: Inkråmsförsäljning (drivs som enskild firma idag) Överlåtelse: snarast Ovanstående uppgifter har inhämtats av säljaren Kontakta A Leijala Företagsförmedling 0768-93 13 21 för detaljerad information och boka tid för visning och demonstration.
Om företaget
A Leijala Företagsförmedling har rikstäckande annonseringar av objekten som är till försäljning för att nå ut till en större kundkrets och ger en högre chans till snabbare affärsöverlåtelse. Ni kan känna dig trygg hos oss! Vi tar hand om hela köp- och säljprocessen! www.aleijalaformedling.se
Säljes av
A Leijala Företagsförmedling
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer