Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 21:02

Nytillverkad kontorbod/Fritidshus

120 000 kr
Beskrivning
Hej Vi har en nytillverkad bod till salu. Som den är tänkt nu skall de vara en sovrum, allrum med kök och en toalett med dusch. Ville man ha ett ytterligare sovrum kan man dela allrum och så bygger man en sovrum till, så blir istället 2 sovrum, kök, och badrum. Storlek är 2.55x9.40. Totalt höjd utvändigt är ca 2.60. Vikt är ca 5 ton. Mycket smidigt att transportera. Har du önskemål om annan utförande tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri offert. En nytillverkad bod börjar från 75000 kronor. Boden i annons enligt bilder och ritning kostar 120000 kronor. Transport erbjuder vi i hela landet med vårt kranbil. För mer info ring oss på 0738385977
Säljes av
Dennis Bygg i Önnestad AB
Dennis Bygg i Önnestad ABBesök vår butikssidawww.dennisbygg.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Dennis Bygg i Önnestad AB
Vi kan stå till tjänst med allt inom bygg. Hos oss hittar du allt från målare till takläggare. Välkommen att höra av dig med ditt projekt så hjälper vi dig på bästa sätt.
Mer information hittar du på http://www.dennisbygg.se

Fler annonser från Dennis Bygg i Önnestad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer