Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 11:29

Nikon PC-E 24/3,5 D ED

12 990 kr
Beskrivning
Nikon Nikkor PC-E 24 mm f/3,5 D ED I mycket fint skick, inkl motljusskydd. Demo 1 års garanti NIKKOR-vidvinkelobjektiv med perspektivkontroll (PC-E) för fotografering av arkitektur och landskap, med oöverträffade funktioner för tilt-shift. Försett med Nano Crystal Coat och linselement med extra låg ljusspridning (ED) för bättre optiska prestanda med dagens högupplösta digitala SLR-kameror. Det har en elektronisk kontroll av bländare och manuell fokusering för användning med kameror som är utrustade med elektroniska avståndsmätare. Tilt-shift objektiv låter dig ändra perspektivet genom att förflytta glaselementen. Detta gör att du kan korrigera distortion och räta upp linjer direkt i objektivet. Detta gör tilt-shift objektiv idealistiska för fotografering av blandannat byggnader och arkitektur. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mattssons Foto & Video AB
För att köpa våra varor med kort eller faktura så hör av dig till oss på telefon , mail eller vår chattfunktion på hemsidan. För vanliga frågor & svar , besök: https://www.mattssonsfoto.se/begagnat-2 >> Alla priser som anges är inklusive moms >> 3 Månaders garanti på begagnade varor.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer