Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 mars 14:52

Nikon AF-S 8-15/3,5-4,5 E ED Fisheye

10 990 kr
Beskrivning
Nikon Nikkor AF-S 8-15 mm f/3,5-4,5 E ED Fisheye Demo i nyskick, inkl motljusskydd,fodral samt låda. 1 års garanti. Är ett lekfullt fisheye-effekt och mångsidig zoom. Nu kan du enkelt ta steget från 8 mm cirkulärt till en 15 mm fisheye-bild i fullformat. Fånga en 180° bildvinkel (horisontellt, vertikalt och diagonalt) med 8 mm brännvidd. Fyll bilden med en 180° diagonal bildvinkel med 15 mm brännvidd. Du kan räkna med utmärkta, högupplösta bilder med skärpa ända ut i kanterna, även med full bländaröppning på f/3,5. Tre glaselement med extra låg färgspridning minimerar färgblödningar orsakade av lateral kromatisk aberration. Två asfäriska linselement minskar kraftigt komaeffekter och andra typer av linsaberration. Nikons Nano Crystal Coat så gott som eliminerar ghost-effekter och linsöverstrålning i hela bildrutan, även i motljus. Robust damm- och droppskyddad konstruktion så att du kan fotografera även i hårt väder. Den vädertåliga konstruktionen hindrar damm och vattendroppar från att skada objektivet. Nikons fluoridskikt stöter aktivt bort vatten, damm och smuts utan att kompromissa med bildkvaliteten. Var beredd. Reagera snabbt när ögonblicket dyker upp genom att sätta fast eller ta bort motljusskyddet och/eller objektivlocket med ett snabbt grepp. Växla enkelt mellan fisheye-bilder i fullformat med skyddet på och cirkulärt perspektiv med skyddet av. Locket ansluter till skyddet och skyddet till objektivet: du kan sätta på och ta av skydd och lock tillsammans, eller sätta på och ta av objektivlocket separat. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Mattssons Foto & Video AB
Vår butik ligger i Lund på Klostergatan 3 precis vid domkyrkan. Vi har också en vanlig butik på nätet med stort sortiment av kamerautrustning, album och ramar! Välkommen till www.mattssonsfoto.se Tips!: Alla priser som anges är inklusive moms, även begagnat.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer