Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 10:41

Nikon AF-S 28/1,8 G

3 990 kr
Beskrivning
Nikon Nikkor AF-S 28 mm f/1,8 G Demoex I fint skick, inkl motljusskydd. 1 års garanti Den optiska konstruktionen genererar vackra bilder och filmer och är ett utmärkt komplement till höguppslösta digitala systemkameror. Den stora bländaröppningen (f/1,8) ger dig skarpare bilder i svagt ljus och skapar en perfekt balans mellan skärpa och bokeh. Vidvinkelobjektiv i FX-formatet med 28 mm brännvidd (42 mm tillsammans med systemkameror från Nikon i DX-format). Stor bländare (f/1,8) möjliggör fin och mjuk bokeh, skarpare bilder i svagt ljus och en ljus sökarbild. Optisk design med hög kvalitet: genererar skarpa och vackra bilder som utnyttjar den höga upplösningen hos digitala systemkameror. Två asfäriska linselement hjälper till att minimera aberration och korrigera förvrängningar som kan uppstå vid breda bildvinklar. Nano Crystal Coat minskar effektivt Ghost-effekter och linsöverstrålning. Silent Wave-motorn (SWM) ger tyst och exakt autofokusering. Det finns två fokuslägen: M/A (autofokus med manuell styrning) och M (manuell fokusering). Lätt och kompakt kamerahus. Väderbeständigt objektivfäste av metall. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Mattssons Foto & Video AB
Vår butik ligger i Lund på Klostergatan 3 precis vid domkyrkan. Vi har också en vanlig butik på nätet med stort sortiment av kamerautrustning, album och ramar! Välkommen till www.mattssonsfoto.se Tips!: Alla priser som anges är inklusive moms, även begagnat.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer