Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 jan. 10:36

Miljöcontainer(CE-märkt,farligt gods) Malmö

26 500 kr
Beskrivning
Miljöcontainer CE-märkt och godkänd för förvaring av farligt gods. Containern tillverkas i Tjeckien av företaget Kovobel. SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB är Sverigeagent för den monterbara containern. Containern är tillverkad i 0,75 mm varmgalvad plåt. Ramar och balkar som löper runt hela containern är tillverkade i 2 mm varmgalvad plåt och hörnen är 3 mm tjocka. Containern har dubbeldörr på kortsida som är försedd med cylinderlås ( 3 nycklar) och golv anpassat till att förvara farligt gods. Golvet består av ett spillkar som rymmer 275 l och ett överliggande nät. Alla delar i golvet är tillverkat i 3 mm varmgalvad plåt. Containern går att lyfta både med kran och gaffeltruck.
Säljes av
SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB
SÄVE Hyrmaskiner Sverige ABBesök vår butikssidawww.savehyr.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB
Malmö malmo@savehyr.se Tel: 040-631 48 00 Göteborg goteborg@savehyr.se Tel: 031-761 48 30 Sölvesborg solvesborg@savehyr.se Tel: 0456-44 48 20
Mer information hittar du på http://www.savehyr.se

Fler annonser från SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer