Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 sep 22:51
Miele CM5500 Kaffemaskin Höstfynd
9 490 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara höstpriser på utställningsprodukter! Helt ny i originalemballage. Har funktionen OneTouch for Two för en perfekt kaffestund. Perfekt mjölkskum för kaffespecialiteter Cappuccinatore Perfekta resultat och intensiv kaffearom AromaticSystem Helautomatisk perfektion OneTouch for Two Bekväm rengöring för skötsel och underhåll rengöringsprogram En personlig kaffeupplevelse individuella användarprofiler. Just nu: 9.490:- inkl. moms, Ordinariepris: 11.690:- Frakt tillkommer på priset!
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.