Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 feb. 09:04
Lyxig badtunna i Rostfritt stål
Beskrivning
Är det inte dags att slå till på en Vedpool / minipool? En stilren badtunna som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål. Isolerad med polyuretan / cellplast för kortare uppvärmningstider. Välj med eller utan invändig trappa. För olika uppvärmningsmöjligheter t ex. el, ved eller varför inte värma upp den med din värmepump, solpaneler? Ruttnar inte, spricker inte. Rostfritt stål är idealiskt för pooler, kraftigt men ändå följsamt, med en livslängd som är helt oöverträffad. Med en fast installation i mark eller terrass höjer du värdet på din fastighet, normalt mer än insatsen! Vedpool = poolen som verkligen blir använd, året om! Poolen på första bilden är en Aristokrat Party paket 4 med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/