Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 mars 13:45

Louis Vuitton Vaslav Damier Ebene

12 895 kr
Beskrivning
En Louis Vuitton Vaslav Damier Ebene i utsökt skick, nära nyskick i alla avseenden. Denna väska är mycket ovanlig och mycket vacker med sina präglade detaljer i skinn. Något för den som vill känna sig speciell eller äga något som inte andra äger. Ett alternativ till Keepall. Perfekt i kombination med Eole. Levereras med äkthetsintyg, name tag, hållare till lås, lås och äkthetsintyg. För fler bilder eller mer information om produkten besök oss på www.vintage4stars.com Alltid över 100 produkter i lager.
Om företaget
Vi erbjuder räntefri delbetalning! Vintage4stars är ett företag som handlar med produkter från välkända exklusiva varumärken som Louis Vuitton, Chanel och Hermès. Vi garanterar givetvis äkthet. Vi har samarbete med Payson som har enkla, smidiga och flexibla betallösningar ink fakturabetalning eller räntefri delbetalning. www.vintage4stars.com
Säljes av
Vintage4stars
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer