Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 jan. 18:39
LiseoCastiron kamin med 4, 3, 2 eller 1 glas
21 500 kr
Beskrivning
LiseoCastiron Svenskproducerade insats/kaminer Finns i många varianter. Välj modell med fyra - tre - två eller ett glas. På följande sidor är vi övertygade om att ni ska finna en modell som passar i just ert hem. Det finns 4 olika modeller / bredder 5-7-9 och11 Bild1 liseoCastiron LCI 5 GFLR Compact treglas modell på fot 21.500:- Bild2 liseoCastiron LCI 5 GF4 Compact fyrglas modell på fot 25.900:- Bild 3 LiseoCastiron LCI 5 GDF Table tunnel modell på bord 21.500:- Bild 4 LiseoCastiron LCI 5 G4 Table fyrglas modell på bord 24.900:- Bild 5 LiseoCatiron LCI 5 GFLR Table treglasmodell på bord 20.500:- Bild 6 LiseoCastiron LCI 7 GFLR Stove treglas modell 19.000:- EuroFire.se I mer än 35 år har vi arbetat med eldstäder. Förutom Direktförsäljning via utställningen på Gunnarlunda har vi även egen produktion. Den egna produktionen som etablerades 1982 för att producera Energikassetten en insats för öppna spisar. Den egna produktionen innefattar idag även Vår hetaste produkt som är LiseoCastiron i 185 olika modeller denna kan installeras överallt, modellerna finns med fyra,tre,två eller ett glas. Som vägghänd eldstad eller fritt hängande upphängd i taket. Förutom försäljning i Sverige bedriver vi produktion med export på mer än 20 länder. Det finns ett spännande utbud av vedkaminer i gjutjärn och konventionella braskaminer därtill köksspisar/ kökspannor i utställningen. insatskaminer/ eldstäder med hisslucka som finns i många varianter och storlekar front, hörn tre glas. För er som inte har möjlighet till egen skorsten men vill avnjuta lågornas spel och få lite extra värme har vi andra eldstäder som använder omvandlad skog som bränsle = bioetanol. I nordvästra Skåne vid Väg 110, Mellan Väla och Hyllinge, 10 minuter från Helsingborg Har vi en utställning där ni kan se och känna på mer än 100 olika eldstäder. För dig har vi öppet: måndag torsdag 1318 fredag 1316 och lördag 1115 Vi har även möjlighet till annan tidsbokning ring 0733 20 41 00 Varmt välkommen! Kostnadsfria Hembesök i Skåne. Mer information finner ni på eurofireshop.se Vi ombesörjer även Skorstens renovering och om murning av skorstenar. Samt installation av alla förkommande fabrikat av eldstäder och skorstenar lång erfarenhet. I utställningen finner ni Braskaminer, Insatskaminer, Energikassetten, Spisinsatser, Gjutjärnskaminer, Vedspisar, Täljstensspisar, Täljstenskaminer, Kakelugnar, Vattenmantlade spisinsatser, Vattenmantlade insatskaminer, Vattenmantlade braskaminer, Vattenmantlade kakelugnar, Gas Spisinsatser, Gaskaminer, Pelletkaminer, Vattenmantlade Pelletskaminer, Bioetanolkaminer, Infravärme, Kökspannor, gas eller vedeldade köksspisar, med induktion eller vanlig häll, för vattenburna system.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Eurofireshop.se
EuroFire.se I mer än 35 år har vi arbetat med eldstäder. Vi började 1982 insatser för öppna spisar, Energikassetter i egen produktion. Efter hand så tillkom det vedkaminer av gjutjärn och braskaminer nästa produktsegment blev köksspisar/ kökspannor. Under slutet av förra seklet 1900-talet växte branschen och utbudet av eldstäder och det började komma in en ny typ av kaminer: pelletskaminer, senaste tio åren har det blivit populärt med insatskaminer/ eldstäder med hisslucka som finns i många varianter och storlekar front, hörn tre glas. Vi har sedan ett par år tillbaka även vägghända eldstäd
Mer information hittar du på http://www.eurofireshop.se/