Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 16:19
Leica SL 24-90/2,8-4,0 Vario-Elmarit ASPH
32 990 kr
Beskrivning
Leica SL 24-90 mm f/2,8-4,0 Vario-Elmarit ASPH I fint skick, inkl fodral,motljusskydd samt låda. Leica Vario-Elmarit-SL 24-90 mm f/2,8-4 ASPH. är mycket snabb och erbjuder ett stort utbud av brännvidder. En närgräns på 0,3 meter vid sin vidvinkel inställning och en maximal avbildningsskala på 1:3,8 i teleslutet av zoomomfånget ger fascinerande möjligheter. Dess optiska bildstabilisering (OIS) kompenserar för upp till 3,5 bländarstopp av kameraskakningar. Asfäriska linser Av de 18 element i sex rörliga grupper, är fyra asfäriska linselement och 11 element gjorda av glas med avvikande partiell spridning för korrigering av kromatisk aberration. Endast ett mycket lätt linselement förflyttas för fokusering. Mycket snabb, nästan ljudlös, exakt fokusering aktiveras av ett speciellt utvecklat drivkoncept som innefattar en stegmotor och linjär positionering. Detta innebär att den totala längden på objektivet inte ändras under fokusering. Den rektangulära formen av motljusskyddet som medföljer linsen dämpar mycket effektivt oönskade reflektioner och ströljus och förhindrar reflexer. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidashop.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Mattssons Foto & Video AB
Vår butik ligger i Lund på Klostergatan 3 precis vid domkyrkan. Vi har också en vanlig butik på nätet med stort sortiment av kamerautrustning, album och ramar! Välkommen till www.mattssonsfoto.se Tips!: Alla priser som anges är inklusive moms, även begagnat.
Mer information hittar du på http://shop.mattssonsfoto.se/