Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 13:37
Leica 50 /0.95 Noctilux ASPH
79 990 kr
Beskrivning
Leica Noctilux-M 50 mm f/0.95 Asph ( 11 602) I fint skick, inkl fodral,filter samt låda. 6-bit 1 års garanti Den extremt korta skärpedjup på öppen bländare producerar porträtt och motivbilder av oöverträffad estetisk effekt. Resultatet är enastående bildkvalitet.. Även ljuset från ett stearinljus kan vara tillräckligt för handhållen fotografering. Som världens ljusstarkaste asfäriska lins är Noctilux-M 50mm f/0,95 ASPH överlägsen det mänskliga ögat när det kommer till prestanda i svagt ljus. Marknadsledande optik och mekaniska tekniker har skapat en märkbar ökning av ljusinsläppet och ett flytande linselement bibehåller hög bildkvalitet även i närbildsområdet. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidashop.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Mattssons Foto & Video AB
Vår butik ligger i Lund på Klostergatan 3 precis vid domkyrkan. Vi har också en vanlig butik på nätet med stort sortiment av kamerautrustning, album och ramar! Välkommen till www.mattssonsfoto.se Tips!: Alla priser som anges är inklusive moms, även begagnat.
Mer information hittar du på http://shop.mattssonsfoto.se/