Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 11:16

Kurs Trafiktillstånd / Eget åkeri 2021 + PROV

1 495 kr
Beskrivning
KOMPLETT KURS FÖR TRAFIKTILLSTÅND 2021 INKL. CA 1000 ÖVNINGSFRÅGOR ONLINE PÅ VÅR HEMSIDA MED INLOGGNING. För dig som vill bli egen åkare men inte har tid att ta ledigt från jobbet eller tycker att de kurser som finns på marknaden är för dyra. SPARA TID OCH PENGAR! Vi erbjuder en komplett kurs för trafiktillstånd, även kallat "Eget På Väg" som du i lugn och ro kan studera hemma i den takt du själv vill för att sedan boka in dig hos trafikverket i din stad och göra proven. Du kan välja mellan: * Alternativ 1: Godstransport: Budbil / Lastbil * Alternativ 2: Persontransport: Taxi / Buss Ny utgåva för 2021 som innehåller: 3 kursdelar (ca 200 sidor) + online inloggning med ca 1000 övningsfrågor som kan komma på proven. *EKONOMI *JURIDIK *TEKNISKA NORMER och TRAFIKSÄKERHET FALLSTUDIER är inlagda i respektive kursdel både i böcker och i övningsfrågor. NYA FRÅGOR FRÅN TRAFIKVERKETS PROV FINNS MED. VAR NOGA MED ATT KURSEN OCH ÖVNINGSFRÅGOR DU KÖPER ÄR UPPDATERAD , SÅ ATT DU INTE SITTER OCH LÄSER IN GAMMAL INFORMATION I ONÖDAN. VI UPPDATERAR REGELBUNDET. VAR ÄVEN NOGA MED ATT DU KÖPER RÄTT MATERIAL, TAXIBÖCKER RÄCKER INTE FÖR ATT KLARA PROVEN FÖR GODS DÅ EXEMPELVIS FARLIGT GODS EJ FINNS MED. VI HAR KURSMATERIAL FÖR BÅDE TAXI OCH GODS. Kursplanen är tydlig och upplagd för att vara lätt att lära sig. Viktig information är understruken (frågor som kommer på provet). Hör gärna av dig om du vill ha mer information! VI HAR JUST NU REA UNDER EN BEGRÄNSAD TID, PASSA PÅ! Pris: 1.495 kr inkl. moms. Frakt: Postförskott 149 kr (betala vid leverans). Erbjuder även avhämtning. Kvitto bifogas, så att hela beloppet blir avdragsgillt för företagare! För att beställa mot postförskott skickar du bara: vilken kurs (taxi eller gods) samt namn och adress via meddelande, mail eller sms, det går även bra att ringa. Vi har även kursmaterial och övningsfrågor för taxiförarlegitimation, kontakta oss för mer information. trafiktillstånd, eget på väg,starta åkeri,kurs,gods, taxi,lastbil, trafikverket, transportstyrelsen,krav,kostnad,yrkeskunnande, Bliv, buss, yrkestrafiktillstånd, utbildning, yrkestrafik,självstudier,online,prov,frågor,böcker,yrkeskunnande, ansökan,åkarekurs,,distanskurs,boka,litteratur,kursmaterial
Om företaget
Studon.se erbjuder distanskurser på internet inom många olika områden. Vi gör det enkelt och bekvämt för dig att studera. Med våra kurser studerar du vart du vill och när du vill, med datorn, surfplattan eller telefonen.
Säljes av
Studon.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer