Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 apr. 00:00

Kawasaki Z650

69 900 kr
Fakta
Modellår
2018
Tillverkad
2018
Utrustning
  • smidig och iögonfallande
Beskrivning
Kawasaki Z650 Mätarställning: -1 mil Färg: grön Typ: Touring/Landsväg Info: Lätt, Z 650 har fått sin utseende tack vare influencer från Kawasaki's unika Sugomi filosofi. Rejäl prestanda och imponerande vridmoment är villiga att levereras av den kompakta 650cc parallelltwin, vätskekylda motorn. Kawasaki Z650, Refined Raw. Finns även som A2! Pris beroende på utrustning. Välkommen in till oss på Probike i Malmö.
Säljes av
Probike Malmö
ProBike MalmöBesök vår butikssidawww.probike.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
ProBike Malmö
Välkomna till Probike Malmö! Vi är auktoriserade för Harley-Davidson, Kawasaki, Aprilia, Moto Guzzi Vespa, Piaggio,. Självklart tar vi din hoj i inbyte och fixar en bra finansiering till dig om så önskas. Vi har även ett stort urval av begagnade hojar av alla märken. Ni hittar oss på Lundavägen 140 Malmö vid NetOnNet. Skicka ett mejl till saljmalmo@probike.se eller så når du oss på 040-6083330
Mer information hittar du på http://www.probike.se

Fler annonser från ProBike Malmö

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer