Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 13:33

Jumpsuit och ytterplagg

400 kr
Fakta
Paketpris
2000 kr
Övrigt, stl. 38 (S), Dam
400 kr
En svart, kortärmad jumpsuit från &other stories. Band i midjan som man kan knytas och knappar längs med bröstet. Den är i ett mjukt material men som är lite tyngre. Stolek 38 Använd ett fåtal gånger.
Kostym & kavaj, stl. 40 (M), Dam
800 kr
En beige kavaj i manchester mönster från Filippa K. Lite tjockare och tyngre med ett innerfoder. Storlek M Använd 1-2 gånger och är i perfekt skick.
Jackor & ytterplagg, stl. 34 (XS), Dam
300 kr
En grå kappa från Zara som knäpps med en knapp mitt på. Går lite längre och har två fickor. Den är i ett tjockare material med innerfoder. Storlek XS Använd men är i fint skick. (Finns en liten fläck på kragen)
Jackor & ytterplagg, stl. 38 (S), Dam
700 kr
En svart jättefin jacka från Barbour. Kan knäppas med både dragkedja och knappar. Den är i ett tunnare material och passar som vår- och höstjacka. Har ett innerfoder i beige färg. Jackan är i ett rutigt mönster och har en krage som går upp lite. Stolek 38. Använd men är i fint skick.
Säljes av
Sofia Bosrup
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer