Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 nov 10:33
Joluma Komplett Sängpaket - FINNS I FLENINGE
11 995 kr
Beskrivning
Välkomna till Trademax Fleninge, Helsingborg! Här hittar du vårt största showroom på över 2000 m². Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! För mer information, kontakta: fle@trademax.se -------------------------------------------------------- Joluma är en praktfull kontinentalsäng med material av mycket god kvalitet. Med en elegant design och fantastisk komfort kommer du garanterat att bli förälskad i den här kontinentalsängen! Det här är ett sängpaket bestående av en kontinentalsäng, en matchande sänggavel med knappar samt sängben.
Länk: till butik
Säljes av
Trademax Helsingborg
Trademax HelsingborgBesök vår butikssidawww.trademax.se
Trademax Helsingborg
Besöksadress: Västkustvägen 408 254 77 Fleninge Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-17 Söndagar: 10-17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment Kontakta gärna oss på fle@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen
Mer information hittar du på http://www.trademax.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.