Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 16:06

Isolering av plåthall/maskinhall/tälthall

Beskrivning
Isolera din plåthall/tälthall/maskinhall snabbt och enkelt. Vill du ha en varm och kondensfri hall i vinter? Eller bara sänka uppvärmningskostnaderna? Då har vi har en smidig och effektiv lösning! Vår isolering har egenskaper som traditionell isolering saknar och du behöver därför varken ångspärr, luftspalt eller fästpunkter. Vår isolering är även rekommenderad av Astma & Allergiförbundet. Resultatet blir ett skarvfritt och 100% luft- och fukttätt skal som följer alla delar i hallens konstruktion. Detta eliminerar köldbryggor,luftläckage och kondens, håller värmen inne på vintern men ute på sommaren. Därför går det åt minimalt med energi för uppvärmningen/nedkylning. Vi kan isolera upp till 200-300 kvadratmeter per dag med rätt förutsättningar. Vi utför alltid kostnadsfri besiktning och tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen för just din hall. Vi på Thermo-Logic använder oss enbart av foam ifrån Nordamerika. Våra produkter är premium och är en av få på marknaden helt utan drivgaser samt med ett Rise-deklarerat lambda-värde på 0,0209. Detta tillsammans med skarvfrihet, ångtäthet och konvektionsfrihet gör foamen hög-effektiv och där bara några centimeter tjocklek motsvarar fullvärdig isolering i praktiskt värde. Med en välisolerad hall minskar du även dina uppvärmningskostnader rejält och kan därför räkna hem investeringen inom några år. Vår foam fungerar som en termisk block och isolerar även mot solens värme sommartid. Vi isolerar även din vind, krypgrund, väggar, tak, garage, utsida grund mm. Välkommen till oss för rådgivning eller en kostnadsfri offert! Stefan tfn 010 205 12 82 Våra produkter benämns även som skumisolering, foamisolering, PUR-isolering, polyuretan-isolering, sprayisolering och sprutisolering och isolerar lika bra mot solvärme som kyla. Gilla oss gärna på Instagram och Facebook och ta del av vår verksamhet.
Säljes av
Thermo-Logic AB
Thermo-Logic ABBesök vår butikssidathermo-logic.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Thermo-Logic AB
Vår affärsidé är att matcha våra kunders och marknadens behov med leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt ifrån energiförbrukning, betongsättningar och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings, markstabilisering och tätningar. Vi på Thermo-Logic har vårt basutbud inom polyuretan och coatings men uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att möta våra kunders behov.
Mer information hittar du på http://thermo-logic.se

Fler annonser från Thermo-Logic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer