Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 apr. 18:17

Hornung&Möller flygel, helrenoverad, 185 cm från 1918

89 000 kr
Beskrivning
Hornung & Möller flygel, modell 185 cm från 1918. Hornung & Möller är en dansk kvalitetsflygel som kan jämföras med de stora märken i världen. Den har en mycket vacker och mjuk ton. Flygeln är totalrenoverad både utvändigt och invändigt. Lagad resonansbotten Slipad och lackerad resonansbotten Nytt stegtryck Nya bas och diskantsträngar Ny stämstock Nya stämnaglar Ny dämmarfilt Ny filt - järnram Nytt hammarlag Byte av filt på respektive delar i mekanik Omaxling Justering av klavram Renovering och justering av mekanik Renovering och omgarnering av klav Ett antal uppdragningar - stämningar Intonering av hammarlag renovering av pedalverk Lackering av järnram Lackering av möbel i polyester Polering av mässingdelar Normalpris för detta arbete är ca 150 000 kr. Det ingår en vanlig transport inom Skåne, en exklusiv höj- och sänkbar flygelbänk (värde: 5000 kr) och en leveransstämning. 1 års garanti på funktion.
Om företaget
Vi är Sveriges största showroom på nya och begagnade piano och flyglar med ca 300 m2. Etablerat sedan 1996. Gå gärna in på vår hemsida: www.martenssonspianoverkstad.se eller www.feurich.se. Vi innehar UC Guld för högsta kreditvärdighet OBS: Ny Epost: martenssonspiano@gmail.com OBS!
Säljes av
Mårtenssons Piano
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer