Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 09:24

Handgjutna aluminium lyktstolpar

16 306 kr
Beskrivning
Vi säljer lyktstolpar, lykthus, vägglampor, övriga lampor samt bänkar. Gå in på vår hemsida www.al-lux.se för mer information om våra produkter. JUST NU: Öppningserbjudande 10% i rabatt! (Gäller lyktstolpar i standardutförande) Lyktstolparna med lykthus kommer i standardutförande svart (RAL 9005) eller grå (RAL 7021). Du kan få den i vilken RAL-färg som helst mot ett tillägg på 7%. Lykthusen levereras med polykarbonatglas, antingen transparent eller frostat. Det går att byta ut E27-sockeln, som är standard, mot en LED-modul eller högtrycksnatriummodul (HPS) mot tillägg. Detta är bara ett litet, litet urval av vad vi kan erbjuda. Vi har mängder av olika modeller, utföranden och kombinationer. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss med dina önskemål - så hjälper vi dig att hitta just det du söker!
Om företaget
Vår vision är att alla ska ha något som lyser upp deras hem, vi hjälper gärna till med det! Vi har mestadels lyktstolpar, men även mycket annat. Alla produkter och priser finns inte tillgängliga på hemsidan, så söker ni något specifikt och inte hittar det här, tveka inte att höra av er! Vi har nära samarbete med vår leverantör, som även är den som designar, konstruerar och tillverkar produkterna.
Säljes av
Al Lux
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer