Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 nov. 21:01
Glasfiberpool Pooler Polyester Pool tak 3,5m
21 490 kr
Beskrivning
Vi presenterar er en av de bästa och vackraste glasfiberpooler på marknaden, som är mycket högkvalitativa, hållbara och resistenta för olika väderförhållanden. Vi har fått många års erfarenhet inom poolindustrin, vilket gör det möjligt för oss att leverera till er lösningar av högsta klass. För tillverkning av våra polyester pooler används endast originala europeiska (tyska) material som garanterar deras högsta kvalitet. Glasfiber pooler, pooltak och poolutrustning från DreamPools kännetecknas av enkel och klassisk design, bästa kvalitet och attraktivt pris. Våra polyesterpooler (vinylester pooler) är iögonfallande och eleganta på alla sätt. De ger hela familjen mycket bra upplevelse i flera år framåt. Den nyaste produktionstekniken, högkvalitativa standarder tack vare många års erfarenhet och våra ansträngningar i tillvägagångssätt för kunden är styrkorna i vårt varumärke, vilka ger dig en fullständig tillfredsställelse med ditt köp. Vi har ett komplett poolerbjudande med utrustning som du behöver ha att installera din egen drömpool. Allt detta till en av bästa priser på marknaden! Vi har också vår egen transport, så vi kan snabbt leverera din pool till dig. På denna annons kan du köpa en vacker polyester pool BARI 3,50 x 2,20 x 1,10 m med fri PF isolering, skimmer, 2 munstycken, sandfilter med pump och sand.
Om företaget
DreamPools är ett välkänt företag som har mycket bra erfarenhet inom glasfiber pool (vinylester pool) branschen. Våra glasfiber pooler, pooltak och pool tillbehör är resultat av många års arbete, erfarenhet och passion. Har du några frågor? Kontakta oss gärna: E-mail: info@dreampools.eu Tel.: +48 507 845 665 Med vänlig hälsning / DreamPools
Säljes av
DreamPools
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.