Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 okt. 10:41

Girard-Perregaux pour Ferrari 8020 Guld/Stål

29 000 kr
Beskrivning
Girard Perregaux 8020 Ferrari Chronograph i stål och 18K roséguld Ref.nr.: 80200.3.56.4014 Mått: 38 mm Skick: 4+/5 - Gott skick Årtal: 1997 Box: Ja Cert: Ja (SE) Ferrari-entusiaster se hit! En schweizisk lyxklocka tillägnad Ferrari, tillverkad av prestigefyllda Girard-Perregaux. En sportklocka med röd urtavla, och det finns även en helt ny blå tavla att köpa till - mycket snygg (väntar leverans från G/P). Boett i polerat stål med glasring i borstat roséguld, länk i polerat/borstat stål med detaljer i roséguld, och dolt dubbelt viklås. Klockan är ursprungligen köpt 1997 på Nymans Ur och levereras komplett med originalboxar och certifikat. Skicket är mycket gott med enstaka små märken på boetten och ett fåtal ytliga swirls på länken. Mer info och bilder finner ni på vår hemsida www.urverket.nu genom att klicka på länken i annonsen. Inbyte av Girard-Perregaux, Omega, IWC samt andra exklusiva klockor är möjligt. Finansiering genom Svea och Resurs Bank. 12 månader räntefritt. Hos oss gör du en trygg och seriös affär. Vi har goda referenser sedan 2010.
Säljes av
Urverket Förmedling
Urverket FörmedlingBesök vår butikssidaurverket.nu/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Urverket Förmedling
Urverket Förmedling - Etab. 2010 Hos oss hittar du drömklockan till ett lägre pris! Har du någon gång drömt om en Breitling, IWC, Omega eller annat exklusivt armbandsur? Det är vårt nöje att få hjälpa dig förverkliga drömmen! Välkommen att göra en trygg affär med säkra rutiner för betalning, finansiering och logistik. Visas efter överenskommelse i Malmö/Lund/Helsingborg Kan skickas med Posten
Mer information hittar du på http://urverket.nu/

Fler annonser från Urverket Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer