Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt. 19:46

F/A-18E Super Hornet Top Gun byggsats

569 kr
Beskrivning
F / A-18E Super Hornet är en unik modell av filmplanet som släpptes under den ursprungliga licensen från TOP GUN: Maverick . Den legendariska filmpiloten och US Navy-instruktören Pete "Maverick" Mitchell tränar en ny generation piloter på jaktflygplan. I väntan på premiären av filmen kan du nu bygga din egen Super Hornet i skala 1:48. Modellen reproducerades i 570 COBI-delar. Uppsättningen innehåller högkvalitativa utskrifter som på ett verklighetstroget sätt återger filmplanets originella dekaler. Modellen var utrustad med ett rörligt, infällbart chassi och roterande hjul. Under vingarna finns en stor vapenarsenal. Vi kan placera en speciell pilot i cockpiten. Satsen innehåller också ett elegant blockstativ och en tallrik med namnet på planet och filmens logotyp. Denna exklusiva, licensierade uppsättning är verkligen en bra presentidé för alla TOP GUN-fans, oavsett ålder, för film, flyg och militärfans. Det ser perfekt ut i ett elegant arbetsrum eller i en tonåring. Boeing F / A-18E Super Hornet - ett amerikanskt jaktflygplan från amerikanska marinen som togs i bruk i slutet av 1990-talet som en förstorad och moderniserad version av F / A-18C / D Hornet. Super Hornet ersatte F-14 Tomcat-stridsflygplan som användes av den amerikanska marinen tills nyligen, liksom andra specialmaskiner. Det är ett av de modernaste amerikanska marinflygplanen. fullt kompatibel med andra märken av byggblock, exempelvis LEGO.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Sverige Gruppen
*TVÅ STYCKEN WEBBUTIKER: *BEST BUY SWEDEN Komplett utbud av säkerhetsprodukter för privatpersoner och uniformspersonal. www.best-buy.se *FRITID OCH PRYLAR SWEDEN Hobby & fritid, jakt, militärprodukter, samlarvapen, kängor & kläder. www.fritidochprylar.se
Mer information hittar du på http://www.bestbuysweden.com

Fler annonser från Sverige Gruppen

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer