Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 11:54
El-recliner fåtölj Hvilan, mörkgrå tyg
2 495 kr
Beskrivning
Returhuset säljer El-recliner fåtölj Hvilan, mörkgrå tyg. Nu har du en unik möjlighet att unna dig en riktigt skön sittupplevelse. Fåtöljen har elektrisk justering som gör så att du med en enkel knapptryckning ställer in just din optimala sitt- och viloposition. Ryggstödet fälls bak och benstödet höjs i ett generöst och steglöst intervall med en tystgående elmotor. Fåtöljen har en behaglig stoppning och sitsen har pocketfjädring för bästa sittkomfort och kvalitet. Hela fåtöljen är klädd i ett mjukt och slitstarkt mörkgrått tyg som passar in i de flesta miljöer. Mått: Höjd 103 cm Bredd 76 cm Djup 94 cm Rek pris: 6990:- Denna vara finner ni på vår möbelavdelning.
Returhuset
Vänligen ring eller mejla innan då varan kan vara reserverad eller såld. Butikens öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-16 Sön 10-16 Det går bra att betala med kort, kontanter, klarna eller swish.
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.