Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 mars 15:59

Canon EF 35/1,4 L II USM

12 990 kr
Beskrivning
Canon EF 35 mm f/ 1,4 L II USM I mycket fint skick, inkl motljusskydd. En äkta modern klassiker: ett vanligt vidvinkelobjektiv som uppskattas av reportagefotografer för sitt naturliga perspektiv, möjligheten att fota i svagt ljus och extraordinära optiska prestanda. Erbjuder vidvinkel med ett naturligt perspektiv Den klassiska vidvinkelbrännvidden på 35 mm uppskattas av dokumentärfotografer för dess förmåga att fånga ett motiv i sin miljö utan att bildens perspektiv förvrängs. Enastående prestanda i svagt ljus Den stora maximala bländaren på f/1,4 släpper in två steg mer ljus än ett f/2,8-zoomobjektiv, vilket gör det här till ett perfekt objektiv för handhållen fotografering i svagt ljus. Fotografering med stor bländare innebär att fotografen kan begränsa skärpedjupet. Genom att skapa bilder med kort skärpedjup kan du låta ett motiv träda fram mot en bakgrund, vilket är särskilt effektivt när det används tillsammans med objektivets vidvinkelsynfält. Objektivets niobladiga bländare återger ofokuserade områden mjukt och naturligt. Sätter en ny standard för bildkvalitet Blue Spectrum Refractive-optik, som är tillverkat av ett organisk optiskt material som är utvecklat av Canon, tacklar färgblödning genom att korrigera kromatiska aberrationer på ett sätt som tidigare var omöjligt. UD-optik (Ultra Low-Dispersion) och två asfäriska linser ger otrolig skärpa i hela bilden även när objektivet är helt öppet. SWC-beläggning (Subwavelength structure coating) förstärker kontrasten och motverkar ljusslöjor och spökbilder när du fotograferar i motljus. Fokuserar snabbt och diskret och gör att du kan föreviga det oväntade Med ring-USM kan du fokusera snabbt, exakt och nästintill ljudlöst, vilket gör att du kan jobba utan att störa motivet. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mattssons Foto & Video AB
För att köpa våra varor med kort eller faktura så hör av dig till oss på telefon , mail eller vår chattfunktion på hemsidan. För vanliga frågor & svar , besök: https://www.mattssonsfoto.se/begagnat-2 >> Alla priser som anges är inklusive moms >> 3 Månaders garanti på begagnade varor.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer