Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 feb. 11:23

Can-Am Traxter XU T HD8

192 900 kr
(154 320 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Mätarställning: -1 mil Färg: Green Typ: 4-hjuling Pris ex moms:154 320:- Här har du en väldigt prisvärd Traktor B-registrerad SSV från Can-Am som är utrustad med XU-paketet. Denna är utrustad med en Rotax HD8, tvåcylindrig V-Twin motor och levererar hela 50 hästkrafter. Traxter är ett mycket kapabelt terrängfordon och en riktigt hårt arbetande maskin som använder ett helt nytt chassi med billiknande teknik- och tillverkningstoleranser som stämmer överens med moderna jeepar. Främre differentialen med Visco-Lok QE kombinerat med den låsbara bakre differentialen erbjuder antispinnreglering med 4 lägen som erbjuder flera val för varierande terräng eller uppgifter. HD 8 XU-modellen är utrustad med dynamisk servostyrning och Pro Torq-transmission med Quick Response System (QRS) som har effektiv ventilaton, elektroniskt drivremsskydd och extra låg Låg-växel. 27" däck med 14" alu-fälg. Det mycket slitstarka lastflaket har 390 kg lastkapacitet och är lätt att ta bort. Vi hjälper Dig att finansiera Din maskin via Wasa Kredit och tar inbyte. Välkommen att ringa eller komma in i butiken i Sjöbo! Öppettider: Mån-fre 7:00-16:30, andra tider enligt överenskommelse.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Maskin & Service
Välkommen till Maskin & Service! Vi ligger i Sjöbo Järns lokaler på Verkstadsgatan 36 i Sjöbo. Vi erbjuder fullt sortiment från BRP av Can-Am ATV fyrhjulingar, Spyders och Sea-Doo. Vi är även auktoriserad garantiverkstad för Fini och Nilfisk. Samarbete med Wasa kredit, finansieringstjänster till privatpersoner och företag. Försäljning: 0416-512193 Verkstad: 0416-512198 www.maskinochservice.se
Mer information hittar du på http://www.maskinochservice.se

Fler annonser från Maskin & Service

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer