Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 12:46

Brenderup 2500kg Bromsad 80km/h

40 000 kr
55 000 kr
Beskrivning
Vi säljer vår båt-trailer då vi har bytt till större båt. Den är i mycket gott skick. Vi är enda ägaren och köpte vagnen ny. Trailern är en 2500kg, den är bromsad och godkänd för transporter i 80km/h. Det är en stabil vagn och lätt att köra. Den är utrustad med manuell vinsch och löstagbar ljusramp bak vid sjösättning. Vid sjösättning har vi aldrig blötlagt hjullagren och alltid spolat med sötvatten direkt efter sjösättning eller upptagning. Specifikation: Tillverkningsår 2017 Totalvikt 2500kg Tjänstevikt på vagn 550kg Max lastvikt 1950kg Kärran finns utanför Höganäs och transport kan erbjudas inom 10 mil runt Höganäs, ingår i priset. Kärran är servad nyligen där bromsar och bromsvajrar är genomgångna och injusterade.
Säljes av
Brenderup 2500
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer