Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 nov. 17:22

ATV 200cc Hummer 10"

16 495 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
ATV 200cc Hummer 10" Mätarställning: 0 mil Färg: Röd Typ: 4-hjuling ATV Hummer 200cc är en rejäl och fullstor fyrhjuling med 10 tums fälgar. Ramen är kraftigt konstruerad med förstärkningar på utsatta ställen och blästrad i mattsvart finish. Stötdämparna är av hög klass då dessa är av robust modell samt har bra returdämpning och ställbar fjäderspänning. Ekipaget drivs av den beprövad GY6 motor som är helautomatisk med variator (CVT) och det finns 3 lägen som väljs med dess smidiga växelspak. Neutralläge, fram och backläge. Det finns även en tydlig digital växelindikator som talar om vilket läge som är valt. Motorn är utrustad med elstart men även kickstart. Fyrhjulingen har 12 volt elsystem med hel /halvljus, tuta och tändningslås. Batteriet är på hela 9 amperetimmar. Modellen är i övrigt utrustad med en 50mm dragkula. Draget är dimensionerat för att med enkelhet kunna koppla på även ett större släp. Hela draganordningen är även avtagbar.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer