Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 nov. 17:22

ATV 150cc Outlander CVT

12 995 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
ATV 150cc Outlander CVT Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: 4-hjuling ATV Outlander 150cc är en rejäl och stor fyrhjuling med 8 tums fälgar. Ramen är kraftigt konstruerad med förstärkningar på utsatta ställen och lackerad i mattsvart finish. Stötdämparna är av hög klass då dessa är av robust modell med ställbar fjäderspänning. Ekipaget drivs av den beprövade GY6 motorn (157QMJ) som är helautomatisk med variator (CVT) Försedd med växelspak med 3 växellägen (neutralläge, fram och backläge.) Det finns även en tydlig digital växelindikator som talar om vilket läge som är valt. Motorn är utrustad med elstart samt även kickstart. Fyrhjulingen har 12 volt elsystem med hel /halvljus, tuta och tändningslås. Batteriet är på hela 9 amperetimmar. Dragkulan som är avtagbar är av vanlig standardtyp på 50mm. Fästet är rejält och dimensionerat för att dra mindre vagnar avsedda för fyrhjuling.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer