Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 12:47

Altea matbordsserie

10 995 kr
Beskrivning
Välkomna till vår helt nyrenoverade butik i Svågertorp, Malmö! Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! För mer information, kontakta: svagertorp@trademax.se --------------------------------------------------------------------------------------- Altea är en funktionell och stilren matgrupp med plats för många. Det rejäla och stabila matbordet Altea har en rustik design och en lackad yta som är lätt att torka av och hålla ren vid spill. Bordet levereras med en iläggsskiva á 60 cm som snabbt och enkelt ger plats för fler personer. Totallängd bord ink iläggskiva är 300cm Finns i många olika kombinationer Välkomna in och provsitt!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trademax Svågertorp
Besöksadress: Nornegatan 5 21856, Malmö Öppettider: Vardagar: 10.00 - 19.00, Lördag: 10.00 - 17.00 Söndag: 11.00 - 17.00, -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av en av vår gedigna sortiment. Kontakta oss gärna på svagertorp@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen.

Fler annonser från Trademax Svågertorp

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer