Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 juli 18:23

Allure 21 Ny visningsbåt kampanj

209 900 kr
Fakta
Längd
6,3 meter
Beskrivning
Njut av din fritid på sjön. Tag med familj och vänner på en härlig tur i en båt som är gjord för behagligt lata dagar. Snygg att se på, underbar att färdas i. Allure 21 är en deplacementbåt med utombordsmotor. Lätt att manövrera i låga farter och vid backning. I Allure finns plats för sju personer. Båten har en spännande inredning med styrpulpet och träratt, rostfria grabbräcken, durk med inlägg av teaklaminat och lanternor. Fakta Längd 6,3 m Bredd 2,6 m Vikt ca 800 kg Avsedd för 7 pers Standardutrustning: Stävögla 10 mm, pollare, grabbräcke för och akter, lanternor, styrpulpet, styrsats med ratt, huvudströmbrytare, brandsläckare, 12 V uttag, bord, teaklaminatdurk, automatisk elektrisk länspump, handlänspump, flaggstångsfäste, bad- och räddningsstege, stävskena och hampalist. Tohatsu 20 hk (fyrtakt) Vår visningsbåt, årsmodell 2012, är extrautrustad med komplett dynsats (fram och bak), fällbart förkapell, lågt akterkapell samt bottenmålad. Kampanjpris: 209 900:- (ord 310 000:-) Båttrailern ingår inte i priset.
Länk: Allure 21
Säljes av
Båtbutiken i Lomma
Båtbutiken i LommaBesök vår butikssidawww.batbutiken.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Båtbutiken i Lomma
Välkommen till Båtbutiken! Vi har bra priser på det mesta: - Båtar - Motorer - Marinelektronik - Fiske - Tillbehör - m.m. Våra fasta öppettider är: Tis - fre 10-18 Lör 10-13 Obs! Vi har stängt på måndagar!
Mer information hittar du på http://www.batbutiken.se

Fler annonser från Båtbutiken i Lomma