Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 10:43

60171: Kaffestuga / Restaurang egen fastighet

3 950 000 kr
Beskrivning
Bransch: Café, Restaurang Län: Sjöbo, Skåne Oms: Ring för info! Begärt Pris: 3 950 000 SEK Hyra: Egen fastighet Sjöbo Kaffestuga är idag ett välbesökt och starkt varumärke med både Svenska och utländska återkommande gäster. God finansieringsmöjlighet finns genom nuvarande bankman enligt bankens kreditpolicys. Denna fastighet och verksamhet har idag mycket låga kostnader och som enskild ägare har man lönsamhet direkt. Här finns såklart fiber. Kaffestugan är möjligheternas plats längs den väl trafikerade vägen mellan Sjöbo och Ystad där man förslagsvis inleder samarbete med bussbolagen som tar med sina utflyktsresenärer till kaffestugan. Man är idag en del av Sjöbo turistbyrå då Sjöbo Kaffestuga har 35 000 besökare varje säsong, bara detta skapar enorma möjligheter. Man har ett väl fungerande kök och stora ytor att jobba på och det är såklart utvecklingsbart om man önskar göra det till något annat inom café, restaurang, vandrarhem eller annat. Möjligheter att bygga ut. I priset ingår Verksamheten, Fastigheter och byggnader med mark. Serveringsdelarna är stora och man har plats för både slutna sällskap och öppet för allmänheten. Man har en hel del konferenser och slutna sällskap som abonnerar hela Kaffestugan. Man har väldigt stora ytor utomhus i en lummiga trädgården och kan med enkelhet ha en mindre konsert eller stora sommarfester eller vad sägs om musikquiz eller bingo. Man har idag avtal med flertalet kunder sedan länge där man löpande jobbar med catering för leverans ut till kund. Man håller endast öppet Maj till September och resten av året är det enskilda event i form av konferenser, begravningar, födelsedag eller annat. Man kan ha året runt öppet och det efterfrågas men nuvarande ägare har valt att jobba mindre. Platsen, ytorna och fastigheten skapar massor av möjligheter för att göra annat eller att vidareutveckla den befintliga kaffestugans verksamhet. Man har mycket mark med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till kaffestugan vilket gör detta till en utvecklingsbar plats till tex Husbilar för nattparkering, hästutflykter, cykeluthyrning etc etc, listan kan göras lång. Hemsida: http://www.sjobokaffestuga.se/ För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Fredrik Andersson 0720 - 78 75 90 E-post: fredrik@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer