Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 okt 07:57
5.11 tactical taclite anorak jacket brun
1 695 kr
Jackor & ytterplagg, Herr
1695 kr
Taclite Anorak är en snygg, mångsidig jacka som är praktisk men samtidigt diskret och passar lika bra i stadsmiljö som ute i naturen. Anoraken har ett flannellfoder för extra värme och komfort och en känguruficka med direkt RAPIDraw-genomgång till ditt dolda vapen. Vårt patenterade Quixipsystem på sidorna ger också snabb åtkomst till ditt vapen och diskreta fickor på bröstet ger säker förvaring. 65 % POLYESTER / 35 % BOMULL Storlekar: 46 (S) 50 (M) 54 (L) 58 (XL) 58+ (XL+)
TacticalStore
Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på Taktisk Utrustning,luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 600kr . På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura. Butikens öppettider är: 10-18 Måndag till Fredag. 10-15 Lördagar Kontakta oss på telefon 0912-30353. Eller e-post info@tacticalstore.se
Mer information hittar du på http://www.tacticalstore.se/se/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.