Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 juli 10:04

Vedpool för PERMANENT installation

Beskrivning
Vedeldad badtunna / badtunnor / pool. Formstabil. Ställ "tunnan" på terrassen, bada samma kväll, installera vid tillfälle! Vedpool = en het badtunna vintertid ett svalkande bad sommartid! Poolen som verkligen blir använd. Året om! I rostfria vedpooler finns inget trävirke som torkar, ruttnar eller skapar grogrund för bakterietillväxt. Rostfritt stål är även opåverkat av solens UV strålning och åldras därför inte som plast. Rostfritt stål är formstabilt, håller att grävas ned i mark utan förstärkning, klarar dom höga temperaturerna som man vill ha utan att mjukna. Rostfritt stål ett är ett extremt hygienisk och lättskött material idealiskt för pooler. Isolerad med polyuretanskum och Floating-Cover ger en unik kort uppvärmningstid med minimal vedåtgång. Utrymmet under sittplatserna används ej och fylls därför heller inte med vatten vilket ytterligare kortar uppvärmningstiden. Går även att få eluppvärmd (med eller utan vedkamin) Installera i mark eller terrass och höj värdet på din fastighet.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/

Fler annonser från ModulPool Sweden AB