Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 13:32

Uppgradera din maskin med en ny miljömotor

Beskrivning
För att få en ny miljöklassning krävs ingen ny maskin, utan bara ett motorbyte även kallat Repower. Repowering ger nytt liv åt gamla maskiner. Vi har nu möjlighet tillsammans med våra leverantörer: Perkins, Kubota och Kohler att erbjuda ett paketpris på en ny motor samt installation med garanti för din maskin. Denna satsning görs för vi märker att intresset hos entreprenörerna har ökat nu när det finns miljökrav från både beställare och de stora företagen som ofta är huvudentreprenörer. Givetvis är det en balansgång när det är värt att sätta in en ny motor och ju större maskin desto mer intressant blir det eftersom motorns kostnad blir en mindre del av maskinens totalkostnad. Varmt välkommen med din förfrågan för en kostnadsfri offert. Sökord: Perkins, Kubota, Kohler, Utbytesmotor, Bytesmotor, Miljökrav, Miljömotor
Säljes av
Universal Power Nordic AB
Universal Power Nordic ABBesök vår butikssidawww.universalpower.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Universal Power Nordic AB
Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.
Mer information hittar du på http://www.universalpower.se

Fler annonser från Universal Power Nordic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer