Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 13:36

Perkins Reservdelar

Beskrivning
Vi på Universal Power erbjuder Perkins Originaldelar så du på ett säker sätt får rätt delar till just din motor. Vi har snabba leveranser direkt från Perkins egna lager. Allt från filter, remmar, turbo, bränslepumpar, kolvar, packningar och mycket mera. Vi erbjuder även Perkins förmånliga bytessystem såsom bytesturbo, bytespump, partikelfilter samt topplock. När Frank Perkins för 85 år sedan satte sitt namn på en egenutvecklad industrimotor i engelska Peterborough lades grunden till vad som i dag är ett företag som är en av världens ledande tillverkare av dieselmotorer. Med produktion i Europa, USA och Asien och försäljning i fler än 100 länder är varumärket Perkins synonymt med ett brett sortiment konkurrenskraftiga och tillförlitliga industrimotorer. Universal Powers samarbete med Perkins sträcker sig mer än 50 år tillbaka i tiden. När du vänder dig till Universal Power kan du även vara säker på att du får reservdelar och tillbehör från originaltillverkaren. Det är den bästa garantin för korrekt passform och en god driftsekonomi. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på reservdelar till Perkins motor!
Säljes av
Universal Power Nordic AB
Universal Power Nordic ABBesök vår butikssidawww.universalpower.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Universal Power Nordic AB
Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.
Mer information hittar du på http://www.universalpower.se

Fler annonser från Universal Power Nordic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer