Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 aug. 20:27

Ny Terhi 450 C med Tohatsu eller Suzuki 30 hk

99 900 kr
Fakta
Längd
4,45 meter
Beskrivning
Obs! Endast 1 st båt kvar med årsmodell -2021. Finns hemma hos oss för visning och snar leverans!! En mycket populär styrpulpet till ett bra pris. Välj med Tohatsu eller Suzuki 4-takt. Ny Terhi 450C -2021 styrpulpetsbåt med 4-års garanti. Längd 4,45 m och bredd 1,85 m. Godkänd för 5 pers. Vikt båt 280 kg. Mycket rymlig, stabil och säker styrpulpet med höga fribord. Regnläns med länspump, dubbelskrovad, välvd vindruta med rostfri båge, badstege. Gott om förvaringsfack, var av 4 st låsbara. Huvudströmbrytare, 12-volts uttag. Plats för åror. Rekommenderad motoreffekt 20-40 hk. En perfekt och mycket prisvärd båt för fiske, trolling, bad och utflykter. Pris 52.990:- Obs! För båt utan motor. Paketpris 99.900:- med fabriksny Tohatsu 30 hk 4-takt som är 3-cyl med trim/tilt, elstart. Inbyggd trollingmode och NMEA kompatibel och har hela 5-års garanti. Allt monterat o klart för sjösättning. Går även att få med fabriksny Suzuki 30 hk fyrtakt som är 3-cyl med trim/tilt, elstart och har hela 7-års garanti. Allt monterat o klart för sjösättning. Paketpris 104.900:- Denna styrpulpetare går även att få med 40 hk och även mindre motoralternativ. Obs! Rostfria sidoräcken, dynor, lanternor, båtvagn mm som finns på bilderna är tillbehör. Finns även kapell, soldyna mm som tillbehör. Vi samarbetar med Wasa kredit vid finansiering. Se våra öppettider på www.vadstenamarin.se
Säljes av
Vadstena Marin o Fritid AB
Vadstena Marin o Fritid ABBesök vår butikssidawww.vadstenamarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Vadstena Marin o Fritid AB
Välkommen till Vadstena Marin o Fritid AB!!! Vi säljer nya båtar, båtmotorer, båttrailers, släpkärror, tillbehör mm. Vi är återförsäljare för AMT, Terhi, Suzumar, Suzuki, Tohatsu, Fogelsta, Garmin m.fl. Vi samarbetar med Wasa kredit och Svedea. Se våra öppettider på vår hemsida.
Mer information hittar du på http://www.vadstenamarin.se

Fler annonser från Vadstena Marin o Fritid AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer