Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 maj 14:23

Lyxig badtunna i rostfritt syrafast stål

Beskrivning
Lyxiga badtunnor, i hygieniskt rostfritt stål = Vedpool. Vedpool finns med eller utan integrerad trappa! Badtunna för fast installation i mark eller terrass. Poolerna tillverkas på beställning i Rättvik och är ett alternativ till en swimmingpool eller ett spa/spabad. En Vedpool är självbärande, ställ "tunnan" på marken , bada samma kväll, installera i mark eller terrass vid tillfälle och gör en värdehöjande installation i din fastighet. Finns även som isolerad för kortare uppvärmningstid, eller varför inte komplettera med reningsverk och elpatron? Alla priser och modeller finns på hemsidan. Poolen på första bilden är en Aristokrat Classic.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/

Fler annonser från ModulPool Sweden AB