Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 feb. 10:39

Lönsam trädgårdsservice i Östergötland

Beskrivning
Solmark Trädgårdsservice AB, www.solmark.se, startade verksamheten 2011 och har sedan utvecklat en trogen kundbas med både avtalade och återkommande kunder. Företaget utgår från Linköping och utför tjänster även i Norrköping, Motala och Mjölby med kringliggande orter. Verksamheten vänder sig i dagsläget främst till privatpersoner med inriktning mot trädgårdsskötsel (gräsklippning, häckklippning, rensning av ogräs, trädbeskärning, trädfällning, lövhantering, snöskottning mm). Omsättningen är stabil och har under åren 2018 till 2020 legat på mellan 4,5 och 4,8 miljoner med ett positivt resultat. Grunden är lagd och det finns inför säsongen och framtiden stor potential i att utveckla bolaget vidare mot såväl nya kundkategorier som med nya tjänster. Verksamheten säljs och överlåtes som AB.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Exitpartner
Aktuella företag till försäljning! Exitpartner företagsförmedling. Att sälja en verksamhet är ett helt företag. Du hittar hela vårt utbud av företag som är till salu över hela landet, från Umeå i norr till Malmö i söder på vår hemsida.
Mer information hittar du på http://www.exitpartner.se/

Fler annonser från Exitpartner

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer