Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 13:33

Kubota Industrimotorer

Beskrivning
Som generalagent för Kubota industrimotorer i Sverige sedan 1984 för vi ett komplett sortiment av Kubotas industrimotorer. Sortimentet sträcker sig från Encylindriga luftkylda dieselmotorer på 4,5 kW upp till 4-cylindriga vattenkylda motorer på 75 kW. Kubota har ett komplett sortiment som uppfyller dom senaste miljkraven för Europa Steg V Kubotas industrimotorer är vanligt förekommande historiskt i att stort antal grönytemaskiner ,skogsmaskiner och entreprenadmaskiner. När du vänder dig till Universal Power kan du även vara säker på att du får Motorer och reservdelar från originaltillverkaren. Det är den bästa garantin för korrekt passform och en god driftsekonomi. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert till din maskin! Sökord: dieselmotor, bytesmotor, miljömotor
Säljes av
Universal Power Nordic AB
Universal Power Nordic ABBesök vår butikssidawww.universalpower.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Universal Power Nordic AB
Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.
Mer information hittar du på http://www.universalpower.se

Fler annonser från Universal Power Nordic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer