Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 jan. 10:30
Kohler Reservdelar
Beskrivning
Som generalagent för Kohler industrimotorer både diesel och bensin i Sverige för vi alla reservdelar till Kohlers industrimotorer. Vi har allt från filter till renoveringssatser,vattenpump,matarpump,insprutningspump,packningar,förgasare osv. Samtliga delar vi tillhandahåller är 100% Kohler Orginal direkt från Kohler i Italien Kohlers industrimotorer är vanligt förekommande historiskt i ett flertal olika maskiner När du vänder dig till Universal Power kan du även vara säker på att du får reservdelar och tillbehör från originaltillverkaren. Det är den bästa garantin för korrekt passform och en god driftsekonomi. Reservdelar
Säljes av
Universal Power Nordic AB
Universal Power Nordic ABBesök vår butikssidawww.universalpower.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Universal Power Nordic AB
Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.
Mer information hittar du på http://www.universalpower.se