Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 13:35

Kohler Industrimotorer

Beskrivning
Vi erbjuder Kohler industrimotorer hela produktprogram! Amerikanska Kohler startade sin verksamhet 1873 med att producera detaljer i gjutjärn. De kommande åren utvecklades företaget till en ledande tillverkare av VVS-produkter innan Kohlers första bensindrivna motor presenterades, 1920. Sedan dess är Kohler synonymt med små, kompakta och mycket kostnadseffektiva bensinmotorer. Genom förvärvet av välkända italienska Lombardini, 2007, tillfördes ett komplett sortiment dieselmotorer, från 2,7 till 100kW. När du vänder dig till Universal Power kan du även vara säker på att du får Motorer och reservdelar från originaltillverkaren. Det är den bästa garantin för korrekt passform och en god driftsekonomi. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert till din maskin! Sökord: dieselmotor, bytesmotor, miljömotor
Säljes av
Universal Power Nordic AB
Universal Power Nordic ABBesök vår butikssidawww.universalpower.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Universal Power Nordic AB
Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.
Mer information hittar du på http://www.universalpower.se

Fler annonser från Universal Power Nordic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer