Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 apr. 14:00

Kimble 440 Adventure (styrpulpet)

58 000 kr
Fakta
Längd
440 meter
Beskrivning
Nu lägger jag ut min 1 år gamla båt + trailer. Motor saknas pga stöld. Inga defekter på båten efter stölden. Kablarna från gasreglaget är dock avklippta, men inga problem för den händige att ordna. Alternativt kontakta en båtåterförsäljare för montering av ny motor. En väldigt trevlig båt och perfekt för nybörjare. Jag hade en 20 hk 4takt och med 2 personer toppar den ca 25 knop. Bra förvaringsfack (se bild) där man kan förvara lite småsaker, såsom flytvästar eller liknande. Båten finns i Rönö (1 mil innan Arkösund). Bifogar nedan leverantörens information om båten: MOTORBÅT FÖR TUFFARE VATTEN OCH STÖRRE MOTORER Kimple 440 Adventure är en stor och stabil båt som passar perfekt för både nytta och nöje. En aluminiumbåt som är kraftfull nog för badring och vattensport samtidigt som den är smidig och lättkörd för gammal och ung. En motorbåt i aluminium som är perfekt för lite större sjöar och innerskärgården med lite högre fribord och långriggad motor. Kimple 440 Adventure är typgodkänd i kategori C. Vi rekommenderar en motor om 10-20 hk för bästa prestanda. Kimple 440 Adventure fungerar även utmärkt som roddbåt. 440 ADVENTURE HAR TÅLIGT HELSVETSAT SKROV Ett profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längs sidorna gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera. KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR Båtarna är standardutrustade med packlådor i mellan- och aktertoft, två handtag samt isolerande dynor på tofterna, årtullar, handtag i aktern, stävögla klass 3 samt räddningsstege i aktern. ängd: 4,30 m Bredd: 1,65 m Vikt ca.: 110 kg Max antal passagerare: 4 pers. Max last vikt: 480 kg Max Motor: 14,4 kW / 20 hk Rek.motor styrpulpet: 10-20 hk Höjd på akterspegel: 51 cm, lång rigg Skrovtjocklek: 1,7 mm Längd, reglagekabel: 1,8 m/ 6 fot Längd, styrkabel: 2,4 m/ 8 fot Aluminiumbåtar från Kimple är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Samtliga båtar har flytelement i tofterna, vilket gör dem praktiskt taget osänkbara. Svarar helst på mail då jag har svårt att svara på jobbet. Mvh Niklas
Säljes av
Niklas Tillberg
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer