Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 maj 12:53

Hotell, Vandrarhem & Konferens till salu 1001

Beskrivning
Hotell, Vandrarhem & Konferens Trehörna Wärdshus är nu ett företag till salu. Flygfoto bilden säger mera än tusen ord. Strandtomt med byggnader som hämtat från en sagobok. Företaget har funnits på www.booking.com sedan 2013 och har många bra recensioner och en hög rating på både hotell och vandrarhem som sökord. Trehörna är ett mindre samhälle med ca 80 villor och andra permanentboende. Fastighetsägaren valde att konsekvent genomföra en högkvalitetsmässig standard i själva fastighets-renoveringen och den totala investeringen var på hela 6,5 miljoner. Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell & vandrarhem och det finns 69 fasta bäddar i olika bäddalternativ. I hotelldelen finns 15 hotellrum med egna badrum för upp till 38 personer och i vandrarhemsdelen finns 8 trebäddsstugor med delat badrum för 24 personer och ett familjerum med eget badrum för 7 personer. Alla hotellrum renoverades med maximal brandsäkerhet och ljudisolering mellan rummen vilket ger en hög standard i form av brandsäkerhet och boendemiljö. Alla hotellrum har helt nya ytskick, tak, väggar, golv och badrum med toalett, dusch. Samtliga hotellrum, vandrarhemsstugor och familjerum har sultan-sängar av hög kvalité och företaget har möjlighet att sköta all tvätt för hotell- och vandrarhemmets räkning i fastigheten och äger alla sängkläder och handdukar själva. Klimatsmarta och energibesparande åtgärder genom bland annat ett nytt luft-vatten värmepumpssystem 2019 för värme och vatten och hotellkortsbrytare har installerats i alla rum. Dvs rummen blir helt strömlösa när de lämnas. Upprättande av alla avtal avseende förvärvet av fastigheten ansvarar fastighetsmäklare Ted Andersson / Limhamns Mäklare. EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som hanterar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu. FÖR FLER BILDER VÄNLIGEN KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN. Bif. en youtube länk på en 1/2 timme visning av Trehörna Wärdshus https://youtu.be/BYwp5_6HkqA markera o klicka på öppna FAKTA: Objekt nr: 1001 Bransch: Hotell, Vandrarhem & Konferens. Namn: Trehörna Wärdshus Ort: Trehörna, Ödeshögskommun Oms: 1 000 000 kr Pris: Ring för information Peter Öster Företagsmäklare Växel 031 13 64 48 Mobil 0760 06 81 79 po@eucommerce.se www.eucommerce.se
Säljes av
europa commerce företagsförmedlingen
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGENBesök vår butikssidawww.eucommerce.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN
På / www.eucommerce.se / finns mer information om oss och de tjänster vi kan erbjuda. Vi har mångårig samlad erfarenhet av förmedling av mindre och medelstora företag samt kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige såväl som i utlandet.
Mer information hittar du på http://www.eucommerce.se/

Fler annonser från EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer