Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 okt. 22:29

Emmaljunga Super Viking Duo -2017

3 699 kr
4 699 kr
Beskrivning
Emmaljunga Super Viking Duo från 2017. Tillverkad november 2016. Ingår chassi, punkteringsfria däck (låsbara fram), sittdel, liggdel och varukorg (helt ny). Liggdelen är i färgen navy och har en mjuk madrass och liggdelslock. Under madrassen finns ett ryggstöd som du kan fälla upp. Suffletten har inbyggt bärhandtag. Sittdelen är i färgen navy, ergonomisk, vändbar och går att ställa i 3 olika lägen. Sittdelen är väldigt rymlig och har en ligglängd på 104 cm. Den har 5 punkts bälte och lång utdragbar sufflett. Bygeln är en swing-away bygel men som också går att ta bort helt. Maxvikt 24 kg. Mått hopfälld (med sittdel): 99x59x63 cm. Vikt: 15kg. Pris: 3699:- Vi har fler vagnar i vår webbshop: https://www.barnvagnsshoppen.se Vi skickar med DHL till ditt närmaste utlämningsställe. Delbetala med Klarna. Vi säljer även nya och begagnade barnvagnstillbehör; regnskydd, åkpåsar, sittdynor, barnvagnskrokar, skötväskor, napphällare, babynesten mm. Vi samfraktar. Följ oss gärna på vår instagram "Barnvagnsshoppen" för senaste nytt!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Barnvagnsshoppen
Vi köper & säljer barnvagnar & tillbehör. Vår webbshop https://www.barnvagnsshoppen.se tillhandahåller tidigare använda barnvagnar och tillbehör från kända varumärken. Vi har Klarna betallösning och skickar våra barnvagnar med DHL över hela Sverige, det finns även möjlighet till avhämtning på vårt lager i Mariefred.
Mer information hittar du på http://www.barnvagnsshoppen.se

Fler annonser från Barnvagnsshoppen

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer