Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 feb. 11:52
Dirtbike 70cc, för de minsta
4 695 kr
Beskrivning
-Välkommen till Motorsweden.se- Hos oss står alltid du som kund i centrum och vi erbjuder Sveriges största sortiment på Mopeder, Dirtbikes, Fyrhjulingar och Lekfordon till de minsta. Vi strävar efter att du som kund ska vara trygg hos oss och levererar därför alla fordon hem till din dörr, med garanti och utlovar service i världsklass med utbildad personal. Vi är medvetna om att framtiden är här och erbjuder därför alla våra kunder fri frakt vid köp av en moped. Vill du betala lite i taget? Inga problem! Vi samarbetar med Resurs Bank och har alltid 24 månaders räntefri delbetalning. Pålitlig 4-taktare för de minsta Dirtbike X-Pro FX 70cc är vår minsta 4-taktare och den perfekta modellen för de lite mindre som ändå vill ha den riktiga "crosskänslan". Denna dirtbike används på många crosskolor runt om i landet och har där blivit värdigt uppskattad som ett bra och framförallt prisvärt alternativ till t.ex. PW50 och PW80. Motor och växellåda En dirtbike för nybörjare måste vara lättkörd annars är risken stor att man snabbt tappar intresset. Detta har vi givetvis tagit fasta på och därför utrustat Dirtbike X-Pro FX 70cc med en pålitlig 4-takts motor och helautomatisk växellåda. Givetvis är dirtbiken även utrustad med el-start då många yngre förare kan uppleva det som både tungt och lite krångligt att kicka igång motorn. Tryck på knappen, vrid på gasen och du är igång! Motor: 70cc, 4-takt, 1 cylinder, luftkyld Växellåda: Automat Bränsle: 95-98oktan Toppfart: Ca 60km/h beroende på underlag och förarens vikt Startanordning: Elstart Tändning: CDI Drivning: Kedja 420 Maxvikt: 90kg Framdämpare: Gaffel med kraftiga fjäderben Bromsar fram: Hydraulisk skivbroms, waveskiva Bromsar bak: Hydraulisk skivbroms, waveskiva Tankvolym: 3 L Hjulstorlek: 10 tum fram och bak Storlek: L: 130cm B:65cm H:81cm Sitthöjd: 65cm Drevning: 16 fram, 37 bak Vikt: ca. 60kg
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
MotorSweden
Beställ på telefon 042-311 04 00 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.